Εκτύπωση

Fitness Club / News

Διεύθυνση

Ζησιμοπούλου 68,
Παλαιό Φάληρο
T: +30 21 0940 8140

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή 06:00 έως 24:00
Σάββατο 10:00 έως 21:00
Κυριακή - κλειστά -

Βρισκόμαστε στο κέντρο του Παλαιού Φαλήρου σε ιδιόκτητο χώρο 2.700m2. Σε μία αίθουσα 800 m2 θα βρείτε περισσότερα από 100 μηχανήματα μυϊκής ενδυνάμωσης και αερόβιας προπόνησης, των κορυφαίων εταιρειών του κόσμου Cybex & TechnoGym.

Στη αίθουσα Hall 1, 300 m2 μπορείτε να συμμετέχετε σε όποιο ομαδικό πρόγραμμα σας αρέσει μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται τα προγράμματα της Radical fitness. Στην αίθουσα Hall 2, 100 m2 μπορείτε να γυμναστείτε και να διασκεδάσετε με μοναδικά προγράμματα με ελάχιστο κόστος.

Για όσους θέλουν μια πιο προσωπική φροντίδα από τους personal trainers του γυμναστηρίου μας, διαθέτουμε επιπλέον εξοπλισμένες αίθουσες

 

Τρεις καλοί λόγοι για Corporate Wellness

Employee web
 
 
   
 
 
 
 
Αναγνωρίζεται πλέον απ΄ όλους τους επιστημονικούς κλάδους, η σύνδεση μεταξύ της υγείας και της ευεξίας με την παραγωγικότητα. Στις περισσότερες χώρες του δυτικού κόσμου τα εταιρικά προγράμματα υγείας και ευεξίας έχουν καταστεί ουσιαστικό στοιχείο της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού πολλών εταιρειών, για τρεις βασικούς λόγους:
 
Περισσότερα...

Είναι 13 ετών και... καπνίζει!

NO SMOKING
Στην Ελλάδα το κάπνισμα μεταξύ των εφήβων είναι συχνότερο από ποτέ, αν και υπάρχει πλέον η επαρκής γνώση ότι … οδηγεί σε καρκίνο, καρδιοπάθειες, πνευμονοπάθειες και αγγειακά επεισόδια. Δυστυχώς σήμερα το 15% των μαθητών ηλικίας 13 - 15 καπνίζουν. Αυτό έδειξε μια έρευνα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και μάλιστα από τις απαντήσεις των παιδιών το συνδέει άμεσα και με το χαρτζιλίκι που λαμβάνουν από τους γονείς! Όσο μεγαλύτερο τόσο περισσότερο καπνίζουν!

Περισσότερα...

ΕΧΑΣΕ 60 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ!

Dimitris Lappas Peak Fitness Hellas
Μια αληθινή ιστορία που ξεκίνησε και συνεχίζεται στο Peak Fitness το μεγαλύτερο γυμναστήριο στο Π. Φάληρο.
 
Για όσους προτρέξει η σκέψη τους ότι είναι ένα διαφημιστικό τρικ, οφείλουμε να σας αναφέρουμε ότι το μέλος μας, ο αγαπητός κύριος Δημήτρης Λάππας αναδείχθηκε επάξια ως ο καλύτερος πελάτης μας για το έτος 2015!
Περισσότερα...

Κερδίστε τουλάχιστον 400€ τον μήνα!

TOP 12 for saving moneyΣτην εποχή μας που όλοι βρισκόμαστε σε "δύσκολη" οικονομική θέση αναζητούμε τρόπους «κόλπα», προκειμένου  να ξεφύγουμε από την προοπτική του οικονομικού μαρασμού. Όλοι κάνουμε τις ίδιες σκέψεις, «δε θα ψωνίσω άλλα παπούτσια ή γραβάτες», «έχω αρκετά πουκάμισα…», « καιρός να φορέσω τα ξεχασμένα φορέματα, που έχω ξεχασμένα στην ντουλάπα» κ.ά. Για κάποιους αυτό σημαίνει μείωση της κίνησης του χρήματος, συνεπώς και οικονομικός στραγγαλισμός, που κάποια στιγμή θα επιστρέψει σε μας.  

Περισσότερα...

Ασκήσεις για… κουρασμένους!

tired manΈχω προβληματιστεί πολύ, ακούγοντας φίλους και γνωστούς να μου λένε συνεχώς πόσο κουρασμένοι είναι όταν προσπαθώ να τους παρακινήσω να πάμε να γυμναστούμε.
Στα αυτιά μου ακούγεται ως μια κοινότυπη δικαιολογία, που βεβαίως μετά απο τόσα χρόνια εμπειρίας την έχω χιλιοακούσει! 
Είναι η πιο συχνή δικαιολογία για να μην γυμναστούμε… ακόμα και προς τον ίδιο μας τον εαυτό.
Πάντα όμως αναρωτιέμαι, πως γίνεται τη γυμναστική να τη συστήνουν ως το καλύτερο φυσικό φάρμακο, όλοι οι επιστήμονες ιατροί (όλων των ειδικοτήτων), όλοι οι ειδικοί άλλων σχετικών επιστημονικών χώρων, να υπερτονίζουν την αποτελεσματικότητα και τα ευεργετήματά της για "παν νόσο" κι εμείς να εφευρίσκουμε τρόπους ώστε να την αποφύγουμε.
Περισσότερα...