ΕΧΑΣΕ 60 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ!

Dimitris Lappas Peak Fitness Hellas
Μια αληθινή ιστορία που ξεκίνησε και συνεχίζεται στο Peak Fitness το μεγαλύτερο γυμναστήριο στο Π. Φάληρο.
 
Για όσους προτρέξει η σκέψη τους ότι είναι ένα διαφημιστικό τρικ, οφείλουμε να σας αναφέρουμε ότι το μέλος μας, ο αγαπητός κύριος Δημήτρης Λάππας αναδείχθηκε επάξια ως ο καλύτερος πελάτης μας για το έτος 2015!
 
Στα τέλη του έτους 2014 όντας 39 ετών, το σωματικό βάρος του ήταν 145 κιλά το οποίο του δημιουργούσε πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητά του. Τα σημαντικότερα όμως προβλήματα ξεκινούσαν από την οικογένειά του και τα οποία γιγαντώθηκαν όταν έχασε και τη δουλειά του εξ αιτίας του υπερβολικού βάρους του (όπως μας αναφέρει). Η μικρή του κόρη μονίμως με ένα παράπονο ότι δε μπορούσε να παίξει μαζί της, ή να τον αγκαλιάσει, να απλώσει τα μικρά χεράκια της και να νιώσει ότι τον κρατά καλά…!
 
Το σημείο κλειδί ήταν όταν πήρε την απόφαση! Μια απόφαση που στην αρχή δε ήξερε ήταν το «ήμισυ του παντός». Ήταν σίγουρος ότι μόνο αλλάζοντας τον τρόπο της ζωής του θα έφερνε την ευτυχία.
 
Αναζήτησε στο γυμναστήριό μας τους ειδικούς και όπως ήταν αποφασισμένος δεν άργησαν να φανούν και τα αποτελέσματα. Αυτό που γνώριζε καλά από εμπειρία ήταν ότι τα κιλά δε φεύγουν γρήγορα και όταν η απώλεια είναι άμεση τότε άμεσα θα αντικατασταθούν τα κιλά και με το παραπάνω στη συνέχεια.
 
Σημαντική υποστήριξη έλαβε από τη συνεργάτιδά μας - personal trainer Χριστίνα Γλαρού και το γυμναστήριό μας, ενώ μεγάλη και ουσιαστική υποστήριξη έλαβε από την οικογένειά του, χωρίς να παραβλέπει και όλους τους γνωστούς και φίλους γύρω του που ήταν ο «ζωντανός καθρέπτης του»… "Παντού γύρω μου άκουγα πως είχα αδυνατίσει και πόσο μου πήγαιναν τα κιλά" (όπως μας αναφέρει)... βάλσαμο στις δύσκολες στιγμές του όταν το μυαλό έπαιζε με τις αντοχές του. Δοκιμαζόταν κυρίως στις γιορτές και στις επετείους αλλά τελικώς άξιζε η σθεναρότητα που επέδειξε. Τα οφέλη που εισέπραξε ήταν πολλά περισσότερα!
 
Φυσικά δε παραβλέπει και το γεγονός ότι με την εξάλειψη των διατροφικών υπερβολών που συνήθιζε στην καθημερινότητά του,  εξασφάλισε επ’ αόριστον το κόστος του personal training και του έμεναν χρήματα για αποταμίευση!
 
Ο Δημήτρης Λάππας είναι πλέον αγνώριστος μετά την απώλεια 60 κιλών. Σήμερα έχει φτάσει να ζυγίζει 85 κιλά!
 
Όταν του ζητήσαμε να πει κάτι ως συμβουλή προς εσάς που τώρα διαβάζετε το άρθρο αυτό είπε το εξής: «Δώστε χαρά στη ζωή σας και στους γύρω σας φροντίζοντας τον εαυτό σας με φυσικούς τρόπους, γυμναστική και σωστή διατροφή. Η χαρά και η καλή διάθεση μπορεί να καθυστερήσουν λίγο, αλλά σαν έρθουν θα μείνουν για πάντα»!