Peak Fitness Hall

Η εταιρεία

Η  εταιρεία “Peak Fitness Μ.ΕΠΕ” (www.peakfitness.gr) δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες της υγείας, της φυσικής άσκησης και της ευεξίας. Το συνώνυμο γυμναστήριο Peak Fitness Hall αποτελεί πρότυπο πολυδύναμο κέντρο άσκησης και ευεξίας στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.500τμ σε τρία επίπεδα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2006 και συνεχίζει να διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία, έχοντας γυμνάσει περισσότερα από 10.000 μέλη. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.) και μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (Σ.Ι.Γ.Α.).

Το όραμά μας

Να δημιουργήσουμε ένα CLUB γυμναστικής, υγείας και ευεξίας με υπηρεσίες που θα τιμούν τον κάθε πελάτη μας. Να εμφυσήσουμε σε όλους το «μικρόβιο» ενός φυσικού και υγιεινού τρόπου ζωής που θα τους δώσει περισσότερα υγιεινά χρόνια και περισσότερη ανθεκτικότητα και χαρά. «Με σεβασμό στους πελάτες μας, να συμβάλουμε κι εμείς στη επίτευξη των στόχων τους με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα»

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Σε ένα δυσμενές κοινωνικό και επιχειρηματικό περιβάλλον που δημιουργεί συνεχώς περισσότερες δυσκολίες σε όλους μας η Εταιρεία μας Peak Fitness κινητοποιείται άμεσα, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ενέργειες και δράσεις προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από την στήριξη όλων μας. Ξεκινάμε λοιπόν από τους γείτονές μας, υποστηρίζοντας τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας στο Παλαιό Φάληρο με όλους τους συνεργάτες μας εθελοντές και αρωγούς.

Στη Peak Fitness αναγνωρίζουμε ότι για την επίτευξη των στόχων για ανάπτυξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό επιλέγουμε να λειτουργούμε σε ένα εργασιακό περιβάλλον διαφάνειας, σεβασμού, αξιοκρατίας και ελευθερίας, ενώ παράλληλα παρέχουμε ευκαιρίες εκπαίδευσης και εξέλιξης μέσω των στρατηγικών συνεργατών μας όπως τη Grafts Hellas.

Στρατηγικοί συνεργάτες

Grafts

Η GRAFTS είναι ο πρώτος και μοναδικός ιδιωτικός εκπαιδευτικός πάροχος στην Ελλάδα με πλήρως πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την EUROPE ACTIVE – EHFA (European Health & Fitness Association), που προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης και κατάρτισης στο ευρύτερο πεδίο της Μαζικής Άθλησης και ειδικότερα του Fitness, απόλυτα εναρμονισμένα με το Ευρωπαϊκό και Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων (EQF – NQF) στo πλαίσιο της διά βίου μάθησης.

Δημιουργεί και εφοδιάζει με τα απαραίτητα εκπαιδευτικά και λειτουργικά συστήματα όλους τους συντελεστές της αγοράς του Fitness (γυμναστήρια – γυμναστές– μέλη γυμναστηρίων – εμπορικές εταιρείες με αντικείμενο το Fitness), έχοντας ως κύριο στόχο να συμβάλει με όλα τα διαθέσιμα μέσα στην ανάπτυξη του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Το PEAK FITNESS και η GRAFTS ως στρατηγικοί συνεργάτες στοχεύουν στην εκπαίδευση και τη ανάπτυξη των στελεχών αλλά και την ανάπτυξη μια αθλητικής και υγιεινής συνείδησης που θα βελτιώσει τα επίπεδα της ποιότητας της ζωής όλων

graftscover


Radical Fitness

Η RADICAL FITNESS είναι μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα την Αργεντινή που δημιουργεί και διανέμει προϊόντα και υπηρεσίες πρωτοποριακές, καινοτόμες και υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία του Fitness με σκοπό την εφαρμογή τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ιδρύθηκε το 2004 από τους Gabriela και Nathaniel Leivas, Fitness Professionals με πάνω από 20 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας σε διεθνές επίπεδο και πάνω από 60 χώρες επαγγελματικής δραστηριοποίησης.

Σήμερα έχει υιοθετηθεί από 40 χώρες εξαιτίας του πρωτοποριακού συστήματος Intelligence Music Format που εφαρμόζει, ενώ κάθε 5’ σε κάποιο σημείο ανά τον κόσμο μια τάξη της RADICAL FITNESS ξεκινά.

RADICAL από τη αρχαία λατινική λέξη radicalis σημαίνει “ριζοσπαστικό”, ασυνήθιστο πρωτοποριακό. Κύριο χαρακτηριστικό, οι δραστικές αλλαγές στο όραμα, στην εικόνα, τις συνήθειες και τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις.

Σκοπός και αποστολή της RADICAL FITNESS είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας τη Radical Fitness life formula, να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους μέσα από άμεσες και δραστικές αλλαγές που μπορεί να απαιτούνται έτσι ώστε να ζήσουν περισσότερο και πιο ευτυχισμένα .

radical

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με αισιοδοξία δίνοντας την αξία στον άνθρωπο, καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες για καλύτερη ποιότητα ζωής.